In Proceedings By Victoria

Texter på engelska

Jag började att lära sig engelska vid en ålder av tio år, men, naturligtvis, för att ta det på allvar jag var bara nionde i klassen. Det var då jag insåg att jag verkligen gillar engelska, nyfiken sitt hemland England, och allt som har med det. Ägna Engelska först åren har jag märkt en sådan funktion. Jag vidare inte kunde lugna och avslappnad lyssna på engelskspråkiga musik, njuter av jämnhet av melodier och toner. Från och med nu, alla låtar sjungs på engelska, började få praktiskt värde för mig. Denna «bieffekt» av språkinlärning, och mycket hjälpsam, stannade med mig nu. Jag kan väl inte bara lyssna på musik på engelska. Jag vill det eller inte, jag nästan alltid lyssna på texten för varje komposition, lyssnat till orden av varje låt, att vara medveten om vad de sjunger.

Förresten, i detta område samtidigt som jag väntade inte så små upptäckter. För mig var det överraskande att finna att texterna på engelska, kan du infoga inte mycket trevlig eller oförskämd ord. Jag förväntade mig inte att i texterna på engelska finns så många nedskärningar och sång val av olika ord som i normalt tal du inte berätta, men låten är skyldig att lära sig att inte tappa tråden av mening. Jag hade ingen aning om att du snabbt kan uttala engelska ord i vissa musikaliska kompositioner. Det enda som jag minns alltid — nästan 100% av de långsamma låtar är kärlekssånger …

Varför texter på engelska?

Och varför behöver vi engelskspråkiga låtar, ja, utom naturligtvis estetisk njutning? Varför skulle omfatta en undersökning av låtarna på engelska direkt till inlärningsprocessen? Vad bra är de? Jag kommer inte att upprepa mig och säga att en bra nivå på engelska kommer att hjälpa dig att förstå vad som sägs i olika sammansättningar. Men egentligen vill veta vad sångaren sjunger en favorit? Om du inte är intresserad av innebörden av de låtar du inte försöka att läsa texter på engelska, inte skulle vägra en sådan intressant variant av engelska, eftersom översättningen av låtar från det engelska språket.

Hur kan jag lära mig engelska på texterna på engelska? I grund och botten, sätta en liten ansträngning, och beväpnade med en önskan om att ta reda på vem, vad och var att sjunga. Har du en favoritartist? Här är att börja med hans eller hennes låtar. För då kommer du att ha en bra motivation. Försök att lyssna på den valda låten flera gånger och försöker förstå något. Tja, om du är endast på grundval av vad han hörde kommer att kunna fånga tankar utövande. Om inte, oroa dig inte. Nu hitta den texten i en låt på engelska är inte ett problem. Internet kan hjälpa dig. Det finns gott om resurser med texter på engelska, där du kan ta material för att studera. Till exempel: homeenglish.ru native-english.ru muvids.com Mycket intressant plats amalgama-lab.com vilket visar inte bara texterna är på engelska och deras översättning till ryska. Förresten, översätter denna resurs som låtar från franska och tyska. Jag gillar de resurser som är placerade inte bara texterna på engelska och deras översättningar, och demon låten som en lektion, med fokus på vokabulär, svåra uttryck, slang, phrasal verb i engelska, etc. Efter varje låt, kan du även göra övningen i förädling av det studerade materialet. Allt detta hittar du på webbplatsen englishtexts.ru

Det är vad jag skulle råda för att lära sig engelska genom låtar. Nämligen, efter att ha lyssnat på låtarna flera gånger för att läsa texten. Låt oss uppehålla mig vid dunkla punkter, för att analysera nyanserna i grammatik, lära översättningen av obekanta ord eller idiomatiska uttryck. Och först när du kommer att förstå den här låten allt, lyssna på det igen, att uppmärksamma vad, med vad rytm och intonation uttalas i hennes ord och hur väl mycket uttal. Tro mig, kommer kombinationen av musik, rytm och verbal clearance av låtar på engelska bidrar till den snabba memorering av texten. Även år senare du kommer ihåg om den här låten, men sedan att minnas en lång tid, om inte för evigt, dess lexikala, grammatiska och stilistiska material.

Studera texterna på engelska, lyssna på dessa låtar, kommer du inte bara berika din aktiva och passiva ordförråd, upprepa teoretiska kunskaper om grammatik, men också att träna uttalet behov minska eftertryck. Endast låtar, naturligtvis, behöver ta en vacker rate på engelska, inte rap kompositioner, som ofta inte fångar känslan av själva modersmål. Och språkbarriären inte verkar vara din «katastrofal» hinder i utvecklingen av det engelska språket. Lyssna på musik, lära sig texter på engelska och förbättra dina kunskaper!

 

Proceedings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>